Telefon : 0766 296 913

Aplicatii software la comanda

Dezvoltam aplicatii software la comanda, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

aplicatii software la comanda

aplicatii software la comanda

Dezvoltare software adaptată

Dezvoltarea software adaptată oferită de către NeoSoft Media se bazează pe soluții de top care vor crește valoarea afacerii dumneavoastră. Designerii noștri UX și inginerii de software sunt experți care lucrează cu dumneavoastră la fiecare pas ca o echipă de producție dedicată și capabilă de rezolvarea celor mai complexe probleme, inclusiv când vine vorba de aplicații software la comandă.

software la comanda

software la comanda

Devbridge a lucrat alături de parteneri de pe piața de mijloc și parteneri Fortune din industrii precum cea de software, servicii financiare, sănătate, producție, franchising și start-up-uri VC. Proiectele variază de la dezvoltare platformede software ca serviciu (SaaS) la aplicații mobile și de cloud, printre altele. Devbridge te poate ajuta și cu dezvoltare aplicații web.

dezvoltator software la comanda

dezvoltator software la comanda

Echipa noastra formata dintr-un personal tanar si pasionat va sta la dispozitie in vederea oricarui tip de proiect sau produs software. Pentru mai multe detalii cereti o oferta.

2 Responses to Aplicatii software la comanda

  1. Sorin Rizan says:

    Buna seara, as dori sa sti daca puteti face o aplicatie mobile pentru Android si IPhone in domeniul imobiliar dar din Dubai. Eu am si un model cum sa fie facuta dar as dorii sa stiu cat ar costa o asemenea aplicatie de complexitate sa zicem de la mediu la complex si in cat timp se poate realiza. Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent posibil. Salutari Sorin tel +971503942419 Dubai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Prin intermediul aplicatiei de rezervari si grestionari am simplificat multe din sarcinile de rutina pe care angajatii le faceau manual inainte. Testimonal complet : Click aici!