Telefon : 0766 296 913

Consultanta software

Servicii de consultanta software si dezvoltare software la comanda, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

consultanta software

consultanta software

Consultanță Software
Prezintă-ți oferta către restul lumii. Cu ajutorul soluțiilor noastre de dezvoltare software, te poți ocupa de tot, pornind de la detaliile produselor la metodele de transport, de la furnizor la managementul resurselor. Nici o altă companie nu are aceleași nevoi unice ca ale dumneavoastră, de ce aceea specialiștii nostri români lucrează împreună cu specialiștii dumneavoastră pentru a oferi un mix de business, imagine și detalii tehnice care vă vor duce pe dumneavoastră și pe companie către succes. NeoSoft Media va lucra cu dumneavoastră pentru a se asigura că prezența dumneavoastră online va reflecta stilul și mesajul dorit în ochii clientului, rămânând în același timp cu o interfață prietenoasă și accesibilă.

consultanta software dedicata

consultanta software dedicata

Cercetare și descoperire
Serviciile noastre de consultanță software pornesc cu o fază de cercetare și descoperire. În această fază, învățăm despre afacerea dumneavoastră, definim cerințele pe care le aveți și stabilim harta drumului pe care îl vom urma. Observăm și analizăm tipare, facem un bilanț al competitorilor, cercetăm profilele de utilizatori și efectuăm teste de aplicabilitate, toate acestea în timp ce intrăm în legătură cu responsabilul dumneavostră de produs pentru a oferi o user experience de cea mai înaltă calitate.

consultanta software

consultanta software

Oferim rapoarte și recomandări în funcție de ceea ce constatăm, având grijă să nu omitem nici o nuanță sau subtilitate care ar putea fi unică pentru afacerea dumneavoastră. Utilizând experiența noastră în domeniul cercetării, vom lucra cu dumneavoastră pentru a identifica în mod clar nevoile și problemele legate de dezvoltare software care trebuie adresate, inclusiv pentru cele mai complexe și diverse proiecte. De fapt, noi preferăm aceste proiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Prin intermediul aplicatiei de rezervari si grestionari am simplificat multe din sarcinile de rutina pe care angajatii le faceau manual inainte. Testimonal complet : Click aici!