Telefon : 0766 296 913

Mentenanta software

Oferim servicii de intretinere si mentenanta software pentru aplicatii software, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

mentenanta software

mentenanta software

Orice software necesita mentenanta si verificare periodica, mai ales cand este conectat cu mediul online (in cazul unui website). Suntem o echipa tanara care avem multa experienta in procesul de mentenabilitate a unui software dat find faptul ca am realizat intretinerea lor dupa ce le-am finalizat (proiecte precedente). Orice software are nevoie de mentenanta software, de cineva care sa fie responsabil de soft-ul respectiv, mai ales daca acesta este complex.

mentenanta software

mentenanta software

Oferim solutii complete pentru dezvoltare software, începând cu analiză, codificare și implementare și terminând cu testare și instalare. Mai mult decat atat, dupa finalizarea soft-ului, vă putem oferi suport tehnic, mentenanță și dezvoltare ulterioara.

mentenanta produs software

mentenanta produs software

Mentenanță și dezvoltare ulterioară a aplicațiilor
Începem fiecare colaborare cu ideea că un upgrade ulterior este foarte posibil. Fiecare serviciu de dezvoltare software va fi dezvoltat utilizând configurații accesibile și extinse care ne vor permite să adăugăm noi funcționalități cu un minim de efort și resurse. Încercăm în mod continuu să oferim cele mai avansate soluții de realizare software și pentru aceasta investim foarte mult timp și resurse în cercetare și codificare. Va oferim suport tehnic, mentenanță și dezvoltare pentru orice proiect.

mentenanta produs software

mentenanta produs software

Mentenanta software pentru website-uri
Munca noastră nu se termină atunci când website-ul a fost construit. Continuăm să oferim service și mentenanță cumult după ce proiectul a fost completat.

procesul de mentenanta software

procesul de mentenanta software

Mentenanța constantă și monitorizarea asigură că aplicațiile dumneavoastră mobile sunt la zi și reacționează la ultimele dezvoltări, cu rapoarte clare care filtrează informațiile existente pentru a descoperi oportunități reale pentru îmbunătățire.

servicii de mentenanta software

servicii de mentenanta software

Apelati la noi cu incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Prin intermediul aplicatiei de rezervari si grestionari am simplificat multe din sarcinile de rutina pe care angajatii le faceau manual inainte. Testimonal complet : Click aici!