Telefon : 0766 296 913

Migrare website

Oferim servicii de migrare website de pe un server/host pe altul, mutari de aplicatii, migrari DNS, motare date, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

servicii migrare website

servicii migrare website

Daca aveti nevoie de o migrare de website de pe un host pe alt host cu tot cu date, domeniu, baza de date puteti apela la noi. Echipa noastra de profesionisti care au o experienta de peste 5 ani de zile in domeniul WEB va asigura ca transferul se va efectua fara ca utilizatorii/clientii dvs. sa observe vreo modificare si fara website inacesibil.

migrare/mutare/reinstalare wordpress

migrare/mutare/reinstalare wordpres

Oferim si servicii transfer de pagerank Google (in cazul in care numele domeniului se schimba), rebuild website, redesign website. Realizam mutari/restaurari/reinstalari wordpress, joomla, forumuri, bloguri, etc …

migrare website

migrare website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Prin intermediul aplicatiei de rezervari si grestionari am simplificat multe din sarcinile de rutina pe care angajatii le faceau manual inainte. Testimonal complet : Click aici!