Telefon : 0766 296 913

Panouri de administrare

Oferim servicii de dezvoltare panouri de administrare compatibile cu toate browserele, tabletele sau smarphon-uri, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

panou de administrare la comanda

panou de administrare la comanda

Ce este un panou de administrare?
Un panou de administrare (admin) este o interfata prin intermediul caruia puteti sa va gestionati datele, sa vizualizati rapoarte, sa vedeti starea curenta a sistemului informatic fara a avea nevoie de nu programator. Practic un panou de administrare (admin) face treaba programatorului insa cu ajutorul unei interfete prietenoase chiar si cineva care nu are cunostinte in domeniul informaticii poate sa o faca.

admin la comanda

admin la comanda

Performanță și tehnologie
Realizăm aplicații software la comandă pentru orice platformă, inclusiv PHP, .NET, iOS, Android și Ruby. De la configurații pentru aplicații aliniate la cloud, soluții SaaS, integrare pentru aplicații mobile. Serviciile noastre de consultanță și dezvoltare software pornesc de la experienta userului pana la arhitectura software, design de baze de date, interfețe administrative și managementul clienților.

panou de administrare

panou de administrare

Inginerii noștri sunt experți în utilizarea Big Data pentru a obține tot ceea ce se poate din sistemul dumneavoastră informatic de analiză economică și suport decizional. Întreabă-ne despre beneficiile costurilor reduse, despre adaptabilitatea crescută și despre sistemele de cloud moderne care sunt distribuite global.

Contactati-ne pentru a discuta modalitati de a da viata ideii dumneavoastra de soft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

O echipa care o recomand cu cea mai multa caldura, am avut nevoie de o aplicatie de ticketing cu alertare in real time prin SMS si EMAIL. Serviciile au fost ireprosabile si suportul exceptional. Testimonal complet : Click aici!