Telefon : 0766 296 913

Protejare date

Oferim servicii de protejare date, safe backup, monitorizare date, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

protejare date

protejare date

Orice firma are nevoie de o protectie a datelor macar minimala. La NeoSoft Media consideram ca orice colectie de date trebuie sa aiba solutii de backup inteligent dupa zi/data/an cu posibilitatea de a restaura in orice moment anumite date in caz ca este nevoie.

protejare date

protejare date

Protejarea datelor in ziua de azi devine din ce in ce mai critica avand mai ales ca numarul atacurilor cibernetice cresc pe zi ce trece. O protejare a datelor este absolut esentiala de aceea va punem la dispozitie urmatoarele servicii :

  • backup inteligent cu stergere istoric foarte vechi
  • solutii de criptare si arhivare date
  • rapoarte privind starea datelor
  • organizarea datelor
  • protejare baza de date
  • protejarea datelor impotriva atacurilor cibernetice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Prin intermediul aplicatiei de rezervari si grestionari am simplificat multe din sarcinile de rutina pe care angajatii le faceau manual inainte. Testimonal complet : Click aici!