Telefon : 0766 296 913

Realizare software

Bine ati venit.

Aveti nevoie de un software la comanda care sa va usureze munca de rutina sau sa o organizeze mai bine?
Doriti sa automatizati anumite procese?
Aveti nevoie de aplicatii iphone/facebook/android ?

Ati ajuns pe unde trebuie. Suntem o echipa tanara si inovativa cu experienta de peste 5 ani in domeniul realizarii de software la comanda. Dezvoltam software la comanda, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele.

software la comanda

software la comanda

Va putem creea un website atractiv si o identitate (brand) pe internet folosindu-ne de experienta noastra in online marketing acumulata pana in prezent. Mai mult, avem in oferte si pentru optimizarea site-urilor pentru gasirea lor pe Google/Bing/Yahoo/Facebook. Contactati-ne cu incredere.

optimizare website google

optimizare website google

Realizare si dezvoltare software – soluții complete

Bazându-ne pe experiența acumulată până în prezent, vă putem oferi soluții complete pentru dezvoltare software, începând cu analiză, codificare și implementare și terminând cu testare și instalare. Vă putem oferi suport tehnic, mentenanță și dezvoltare pentru orice proiect. NeoSoft Media se poate implica activ în analiza, specificațiile și design-ul arhitectural al oricărui proiect de software. Toate serviciile noastre sunt în concordanță cu standardele vest europene de calitate și oferite la prețuri obișnuite pe piața de IT din România, inclusiv cel de realizare software.

aplicatii software la comanda

aplicatii software la comanda

Exemple de aplicatii software la comanda :

– control echipamente din fabrici si hale industriale
– gestionare pacienti spital
– program rezervari online
– gestiune stocuri
– gestiune resurse umane
– program evidenta cheltuieli
– magazin virtual
– program evidenta fise reparatii pe tehnicieni
– software ticketing cu alertare
– sisteme de alertare

programe de gestiune

programe de gestiune

Exemple de automatizari :

– cand un produs nu e pe stoc sa trimita notificari dvs. si furnizorilor
– sisteme de alertare
– backup-uri si restaurari baze de date
– rapoarte generate automat la sfarsit de luna si trimise prin email
– senzori cu notificari de la distanta

Mentenanță și dezvoltare ulterioară a aplicațiilor

Începem fiecare colaborare cu ideea că un upgrade ulterior este foarte posibil. Fiecare serviciu de dezvoltare software va fi dezvoltat utilizând configurații accesibile și extinse care ne vor permite să adăugăm noi funcționalități cu un minim de efort și resurse. Încercăm în mod continuu să oferim cele mai avansate soluții de realizare software și pentru aceasta investim foarte mult timp și resurse în cercetare și codificare

realizare software

realizare software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Am avut ocazia sa lucrez cu niste profesionisti. Am avut nevoie de un website pentru piese XBOX si PLAYSTATION si am fost destul de multumit, avand in vedere de faptul ca au inceput sa am clienti noi din telefoanele primite de pe site. Testimonal complet : Click aici!