Telefon : 0766 296 913

Securitate software

Oferim servicii de securitate pentru software la comanda, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

servicii de securitate informatice

servicii de securitate informatice

Arhitectura software pentru securitate
Echipa NeoSoft Media pentru dezvoltarea softurilor personalizate are experienta practica in arhitecturarea sistemelor soft robuste , pentru a ajuta afacerea dumneavoastra sa-si protejeze informatiile utilizatorilor si datele comune impotriva spargerilor ilegale si impotriva hackurilor. Serviciile noastre cuprind :

  • analiza cod de posibili gauri in sistem
  • servicii de pen-testing (teste asupra atacurilor)
  • vizualizare loguri pentru eventuale suspiciuni (pentru confirmarea sau infirmarea unei infiltrari neautorizate)
  • securizarea sistemului informatic
  • solutii de safe backup
  • consultanta in vederea imbunatatirii securitatii software
securitate online

securitate online

Reproiectare si modernizare software
NeoSoft Media se va alatura firmei dumneavoastre pentru a va moderniza solutia, a o face mai profitabila si a-i creste performanta prin reproiectare si refabricare , astfel incat proiectul dumneavoastra sa corespunda tuturor obiectivelor afacerii dumneavoastre.

securitate software

securitate software

Contactati-ne pentru a discuta modalitati de a un plus de securitate aplicatiei dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Am avut ocazia sa lucrez cu niste profesionisti. Am avut nevoie de un website pentru piese XBOX si PLAYSTATION si am fost destul de multumit, avand in vedere de faptul ca au inceput sa am clienti noi din telefoanele primite de pe site. Testimonal complet : Click aici!