Telefon : 0766 296 913

Servicii software

Oferim servicii software in vederea dezvoltarii de produse software, automatizari, aplicatii web, aplicatii mobile, aplicatii android/iphone, proiectare/intretinere baza de date, panouri de administrare, site-uri, bloguri, portal-uri si multe altele. Contactati-ne acum!

servicii software

servicii software

Fie el un produs software sau o solutie unica, NeoSoft Media poate oferi companiei dumneavoastre servicii complete de dezvoltare software personalizate pentru a va incepe proiectul cu dreptul. Chiar daca sunteti la inceput si inca trebuie sa va conceptualizati ideea, sa va demonstrati conceptul cu efecte vizuale persuasive in fata investitorilor dumneavoastra sau vreti sa va extindeti echipa interna pentru a satisface competenta technica, timpul si asteptarile financiare, NeoSoft Media este la dispozitia dvs. in vederea asigurarii asistentei la fiecare etapa a SDLC-ului, de la analiza comerciala si prototipare pana la dezvoltarea si angrenarea solutiei dumneavoastra.

 

Dezvoltare Software personalizata
Daca ati vrea sa aveti un produs facut la comanda in locul unui produs obisnuit,universal, dezvoltatorii software NeoSoft Media va vor ajuta sa construiti o solutie care sa se alinieze in intregime cu aspiratiile,procedurile corporativeși cu proceselede comunicare interna  a afacerii dumneavoastre!

dezvoltare software personalizata

dezvoltare software personalizata

Dezvoltare produse Software
Daca planuiti a  lansa propriul dumneavoastra produs software,dar simtiti nevoia de a va extinde echipa interna, suntem aici pentru a deveni parte din centrul dumneavoastra de dezvoltare software distant, oferindu-va acces la domeniul si la expertiza noastra tehnica.

dezvoltare produse software

dezvoltare produse software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

Am avut ocazia sa lucrez cu niste profesionisti. Am avut nevoie de un website pentru piese XBOX si PLAYSTATION si am fost destul de multumit, avand in vedere de faptul ca au inceput sa am clienti noi din telefoanele primite de pe site. Testimonal complet : Click aici!