Telefon : 0766 296 913

Suport tehnic software

Suport
Depanarea și mentenanța sunt alte avantaje ale serviciilor noastre de consultanță software. Noi înțelegem că dezvoltarea de software la comandă merge mai departe decât descoperire, design și implementare și echipa noastră de Suport web și tehnologie va poate oferi suport critic non-stop.

suport software

suport software

Abilitățile noastre
La NeoSoft Media se reflecta in mare parte ca suntem ingineri cu focus pe inovație și creativitate. Noi urmăm un proces unic, Blueprint, pentru a rezolva provocările complexe legate de dezvoltare web și aplicații mobile, pentru a crea soluții bazate pe cloud și pentru a suplimenta echipele existente de dezvoltare ale clienților noștri cu experți proprii. Cunoaște echipa, vezi clienții noștri și vei afla care este modul in care lucram.

suport website

suport website

Metoda
Suntem ingineri până în măduva oaselor, trăim și respirăm logică. Noi credem că succesul constă într-un proces: o metodă bazată pe rezultate care este egală cu experiență, inovație și transparență.

suport software non-stop

suport software non-stop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Testimoniale

O echipa care o recomand cu cea mai multa caldura, am avut nevoie de o aplicatie de ticketing cu alertare in real time prin SMS si EMAIL. Serviciile au fost ireprosabile si suportul exceptional. Testimonal complet : Click aici!